Top - Inzerenti
Top - Inzerenti
Tu propagovať
Landmaschinen
Baumaschinen
Lesná technika
LKWs & Transporter
Mietmaschinen
| Kategórie:

Bomag BMP8500 Economizer - komprimeringskontrol Tandemový vibračný valec

QF-č.: 5814369
QF-č.: 5814369

Bomag BMP8500 Economizer - komprimeringskontrol Tandemový vibračný valec

overený predajca
Cena na požiadanie
Rok výroby
2022
Typ
Použitý stroj
Zobraziť telefónne číslo
Umiestnenie stroja
DK-7870 Roslev
Podrobnosti ponuky
Predávajúci
obchodný
Výrobca
Model
BMP8500 Economizer - komprimeringskontrol

Popis
Popis je automaticky preložený ({{ sourceLangLong }} -> {{ targetLangLong }})



BMP8500 Economizer - komprimeringskontrol

Bomag knækstyret råjordskompaktor type BMP8500

Den knækstyrede råjordskompaktor fra Bomag har en overbevisende komprimeringsevne på 72 kN og takket være det intelligente vibrations-system IVC, som konstant optimerer kørehastigheden, bliver opgaven udført hurtigst muligt.
Maskinen klarer stejle stigninger, hvilket øger mulighederne for, at den kan forlade udgravningen på egen hånd.
Standard arbejdsbredden er 610 mm, som standard tilbehør er maskinen udstyret med letmonterede udvidelsesringe, som gør det muligt at komprimere op til 850 mm.

BMP 8500 er som standard forsynet med både kabelstyring og en trådløs radiostyring.
I modsætning til en infrarød styring som kan generes af sollys, afstivninger i udgravninger eller ting som afbryder ”øjenkontakten” mellem sender og modtager, er radiostyringen mere driftsikker og fri for forstyrrelser. Den gør det muligt for gravemaskinføreren at betjene tromlen uden at skulle udendørs.

Drivkraften kommer fra en 3-cylindret vandkølet Kubota-motor på, som er særdeles driftsikker, miljøvenlig og støjsvag. Den indbyggede oliealarm afbryder automatisk motoren ved for lav oliestand, ligesom den også afbrydes hvis maskinen vælter.

BOMAGs unikke ECOMODE-system, som er en brændstofbesparende funktion taget fra større maskiner, er nu også integreret i BMP 8500. Det betyder at motorens omdrejningstal automatisk sænkes til tomgang, hvis tromlen ikke har modtaget signal fra fjernbetjeningen i mere end 5 sekunder. Når motoren igen modtager køresignal, hæves omdrejningstallet automatisk. Det forhindrer unødig støj og slitage på maskinen.

Economizer
”Economizer” –system som nu også er muligt på råjordskompaktorer. Systemet fungerer ved at maskinen konstant måler underlagets reaktionsevne og dermed komprimeringsgrad, som via et ur eller en stribe lys fortælleren føreren hvorvidt han skal fortsætte arbejdet eller stoppe.
Derved ser man tydeligt om underlaget kan klare mere komprimering eller man bare får unødvendige overkørsler hvis man fortsætter. I sidste ende spares altså tid og man sikrer en optimal komprimering.
Ved råjordskompaktorer er Economizer ekstra værdiskabende, da føreren oftest ikke har fysisk kontakt med maskinen og tit står et stykke væk fra den. Derved er det sværere at vurdere hvornår der er komprimeret optimalt.
På tromlen sidder er stribe lys, som tænder efterhånden som komprimeringen forbedres. Når alle lys er tændt er maks. komprimering opnået, og opgaven er færdig.

Miesto, kde sa nachádza stroj a doprava
Ihre Zustimmung ist erforderlich. Um die Karte anzuzeigen wird eine Verbindung zu Google aufgebaut, was auch Cookies erzeugt.
Floutrupvej 17A, 7870 Roslev, DK
Auf Google Maps öffnen

Dostať nezáväzné ponuky

Len jedným dopytom dostávajte ponuky od viacerých spoločností:
Miesto dodania (PSČ/obec)
Kontaktovať predajcu
Telefónne číslo (voliteľné)
Karsten Svenningsen Maskiner
overený predajca
Floutrupvej 17A
DK-7870 Roslev

Od o 10 Jahren 3 Monaten pritechnikboerse.com

Interessiert an Angeboten dieses Händlers?
  1. Klicken Sie auf Händler abonnieren.
  2. Abonnierte Händler und deren Angebote finden Sie unter Suchaufträge.
Podobné inzeráty iných predajcov
Top - Inzerenti