Anzeige
Anzeige
Hier werben
Landmaschinen
Baumaschinen
Forsttechnik
LKWs & Transporter
Mietmaschinen

24.05.2024 bis 25.05.2024

Hanki-Ker Napok

Veranstalter: Hanki-ker Kft
Hanki-Ker Napok

Tisztelt Partnerünk, Gazdatársunk!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a Hanki-Ker Napok, ahol egyedülálló mezőgazdasági gépbemutatóval és hatalmas kedvezményekkel várjuk Vevőinket és minden kedves Érdeklődőt! 

Helyszín: a Hanki-Ker Kft. telephelyével szembeni füves terület - 6900 Makó, Aradi u. 135.

Időpont: 2024. május 24-25. (péntek-szombat) 8:00-16:00 óráig

Program: nagyszabású gépbemutató, precíziós/pályázati/pénzügyi szakmai bemutató és tanácsadás, kapcsolatépítés

A találkozó célja, hogy bemutassuk az általunk nyújtott szolgáltatásokat és termékeket, valamint lehetőséget teremtsünk arra, hogy közelebbi kapcsolatot építsünk ki Érdeklődőinkkel, Vásárlóinkkal és Partnereinkkel. A találkozón lehetősége lesz megismerni a Hanki-Ker Kft. működését, illetve beszélgetni a vezetőkkel, szakemberekkel, cégünk munkatársaival és partnereink képviselőivel.

Program részletek:

Pénteken:

10:00 - pályázatírói előadás és tanácsadás

11:00 - precízós konzultáció

12:00 - pénzügyi előadás és tanácsadás

A pénteki napon Ladányi Dániel pályázatíró partnerünk, Siflis André precíziós gazdálkodással foglalkozó szakember az Agricon Hungary Kft-től és Korsós Zoltán ügyvezető a Hunlease Pénzügyi Szolgáltató Kft-től tart előadást az érdeklődőknek, valamint az összes felmerülő kérdést is megválaszolják az aktuális pályázatokkal, precíziós- és finanszírozási lehetőségekkel kapcsolatban. Das Bild wurde vom Absender entfernt. ????

Az Agricon Hungary Kft 2014 óta aktív szereplője a többlépcsős precíziós talajfelmérés és ezáltal az optimalizált inputanyag kijuttatás piaci szolgáltatói körének. Segítenek értelmezni a precíziós gépek által gyűjtött adatokat, mellyel még részletesebb okszerű kezelést érhetünk el táblaszinten, legyen szó alaptrágyázásról, optimális tőszám mennyiségről vagy helyspecifikus növényvédelemről. 

Mindkét napon pedig nagyszabású gépbemutató, kapcsolatépítés, valamint egy finom ebéd napközben!

A bemutatón kiállított gépek kivétel nélkül mind megvásárolhatóak lesznek egyedi kedvezmények keretébenDas Bild wurde vom Absender entfernt. ❗

Gépek: Massey Ferguson traktorok és szálastakarmánygépek, Solis traktorok, Farmtech pótkocsik, McHale szálastakarmány gépek, Lemken ekék, Maschio-Gaspardo és Wernher Diger talajlazítók, Güttler hengerek és Müthing szárzúzók, Kongskilde sorközművelők, Agromehanika permetezőgépek és még megannyi érdekesség... 

Bízunk benne, hogy elfogadja meghívásunkat, és részt vesz a rendezvényen!

https://hanki-ker.hu/

Anzeige